notes tall 2022

Les notes de tall 2021 a Catalunya es fan públiques el dimecres 14 de juliol, un dia més tard del que estava previst, segons el calendari oficial del departament d’Universitats. Ja es pot consultar el llistat en PDF i s’ha fet una compareixença per informar-ne dels resultats, en què sis de cada 10 estudiants han pogut accedir a la primera opció dels estudis desitjats.

Aquest llistat que es difón després de fer-se públiques les notes de la Selectivitat, publicades el 23 de juny, revetlla Sant Joan, dos dies abans del previst. Aquest dilluns, però, els alumnes ja poden saber si han estat acceptats als estudis escollits a través de la primera assignació, introduint les dades personals al portal d’Accés a la Universitat.

Un any més, el doble grau en Física i Matemàtiques de la UAB ha estat l’especialitat amb una nota més alta, amb un 13,566 requerit per accedir-hi.

Les notes de la selectivitat 2021, per Sant Joan

Les notes de la selectivitat 2021 es van conèixer per Sant Joan i són només les dels exàmens de les PAU que s’han realitzat en aquesta convocatòria ordinària. Per això, encara caldrà esperar unes hores més per conèixer les notes de tall 2021 que decidiran el futur dels alumnes i quina plaça obtenen (grau universitari i centre) de cara al curs escolar 2021-22.

Simulador de la nota de tall 2021

Les notes de la selectivitat permeten calcular o simular la nota de tall. A través del simulador de notes de tall 2021 pots comparar amb les notes de tall d’anys anteriors. La calculadora permet ponderar tant les assignatures obligatòries com les de modalitat, aconseguint la nota d’admissió a la universitat, el que s’acabarà convertint en la nota de tall per a aquells que aconsegueixin l’última plaça al grau i centre universitari desitjat.

I després de les notes de tall 2021, què?

Un cop publicades les notes de tall 2021 els estudiants podran fer la matrícula:

  • Del 15 al 20 de juliol: Matrícula dels estudiants assignats en primera preferència, a la universitat corresponent.
  • 26 de juliol: Segona assignació de places.
  • Del 27 al 29 de juliol: Matrícula de la segona assignació de places.

Durant aquest temps, els estudiants poden reclamar i la publicació de les reclamacions que entren a primera preferència serà el 19 de juliol, estudiants que es matricularan l’endemà mateix. També pots esperar-te a la segona assignació si la plaça atorgada aquest juliol no és la teva primera preferència i prefereixes esperar-te a si pots aconseguir algun centre o grau escollit en primera preferència a la teva llista.

Proves d’accés a la universitat, convocatòria de setembre:

  • Del 19 al 23 de juliol: Matrícula de PAU.
  • 7, 8 i 9 de setembre: Proves d’accés a la universitat
  • 20 de setembre: Resultats PAU

Preinscripció a la universitat, convocatòria de setembre:

  • 20 i 21 de setembre: Preinscripció universitària.
  • 27 de setembre: Assignació de places.
  • 28 de setembre: Matrícula dels estudiants assignats a la universitat corresponent (UdL: 30 de setembre).