quan surten les notes de la selectivitat 2021

Després de quatre dies d’exàmens, ara toca esperar. Les notes de la Selectivitat 2021 es coneixeran després de Sant Joan, el divendres 25 de juny. Aquestes notes seran només les dels exàmens de les PAU que s’han realitzat en aquesta convocatòria ordinària.

Per això, encara caldrà esperar uns dies més per conèixer les notes de tall 2021 que decidiran el futur dels alumnes i quina plaça obtenen (grau universitari i centre) de cara al curs escolar 2021-22. Els estudiants podran consultar els resultats de les proves d’accés a la universitat (PAU) a través d’internet.

Simulador de la nota de tall 2021

Les notes de la selectivitat que es coneixeran aquest 25 de juny permetran als estudiants començar a calcular la nota de selectivitat i començar a utilitzar el simulador de notes de tall 2021 per poder comparar amb les notes de tall d’anys anteriors. La calculadora permet ponderar tant les assignatures obligatòries com les de modalitat, aconseguint la nota d’admissió a la universitat, el que s’acabarà convertint en la nota de tall per a aquells que aconsegueixin l’última plaça al grau i centre universitari desitjat.

Quan surten les notes de tall 2021?

Les notes de tall 2021 es publicaran el dimarts 13 de juliol i aquesta llista sí que decidirà l’assignació de places a la universitat per al curs 2021-22. Es podrà fer el tràmit d’assignació definitiva fins al 18 de juliol i la matrícula dels assignats en primera preferència serà del 15 al 20 de juliol. Durant aquest temps, els estudiants poden reclamar i la publicació de les reclamacions que entren a primera preferència serà el 19 de juliol, estudiants que es matricularan l’endemà mateix.