notes tall 2021

Ja s’han publicat les notes de tall 2021 (primera i segona assignació), unes notes que marquen el futur de més de 56.629 alumnes que es van presentar a la selectivitat aquest juny i que decideixen a quin grau i universitat podran cursar els seus estudis a partir del setembre.

Un any més, el doble grau en Física i Matemàtiques de la UAB ha estat l’especialitat amb una nota més alta, amb un 13,566 requerit per accedir-hi. La Secretaria d’Universitats ha publicat les notes de tall 2021 en PDF el dimecres 14 de juliol, un dia després del que estava previst inicialment al calendari de les PAU i el procés d’accés a la universitat. També s’han publicat ja les notes de tall de la segona assignació.

Més avall trobaràs el PDF, com també el cercador de betevé per trobar quina nota de tall té el grau universitari i si ha baixat a la segona assignació.

Cercador de notes de tall 2021 i PDF

A continuació pots utilitzar el cercador de betevé per consultar les notes de tall 2021-22 que t’interessin (el primer llistat és de la segona assignació i el següent de la primera). Pots introduir el grau universitari o el centre per saber la nota que t’interessa o si ho prefereixes més avall trobaràs l’enllaç per descarregar-te el PDF amb tot el llistat de notes.

L’assignació per a l’accés a la universitat

Els estudiants poden consultar ja l‘assignació de places per a l’accés a la universitat el curs 2021-22 (a través d’aquest web) i acceptar la plaça aconseguida amb la nota de tall i el centre universitari, ja que ja s’han fet públiques les notes de tall de la segona assignació, una oportunitat per intentar aconseguir una altra plaça o centre escollit en primeres preferències.