Els estudiants poden consultar des d’aquest dilluns l’accés a la universitat per al curs 2021-22, és a dir, si han pogut accedir al grau i universitat escollit en alguna de les preferències. La primera assignació es pot veure de forma ràpida introduint les dades al portal d’accès a les Universitats. És un primer pas, fins que a partir del 13 de juliol (data prevista al calendari oficial del departament), es publiquin les notes de tall 2021 que serviran per ordenar les puntuacions mínimes per inscriure’s als diferents graus universitaris.

Segons ha pogut saber betevé, la previsió del departament d’Universitats és publicar el llistat de notes de tall 2021 en PDF el dimecres 14 de juliol.

Les notes de tall 2021 es coneixen després de fer-se públiques les notes de la selectivitat, publicades el 23 de juny, revetlla de Sant Joan, dos dies abans del previst. Posteriorment, es podrà fer el tràmit d’assignació definitiva fins al 18 de juliol i la matrícula dels assignats en primera preferència serà del 15 al 20 de juliol. Durant aquest temps, els estudiants poden reclamar i la publicació de les reclamacions que entren a primera preferència serà el 19 de juliol, estudiants que es matricularan l’endemà mateix.