Els treballadors del Parc de Salut Mar de Barcelona s’han concentrat aquest dimecres a les portes dels centres hospitalaris de l’Hospital del Mar, el de l’Esperança i el Centre Fòrum per protestar contra la gestió que s’ha fet de la crisi sanitària del coronavirus i per reclamar millores salarials. La protesta es fa a diferents franges horàries cada dimecres (8, 14 i a les 21 h).

El Comitè d’Empresa ha convocat les protestes i d’entre les millores que reclamen hi destaquen el cobrament dels festius, a raó de les hores treballades. Que la plantilla “s’estabilitzi” i es deixin enrere els contractes temporals. Demanen que es computin de forma “correcta” les hores extraordinàries i que es recuperin el sous retallats i les millores laborals que van perdre durant la crisi econòmica que va començar el 2007.

Reclamen a Salut que doti d’un pressupost que serveixi per garantir “una sanitat pública de qualitat” i que pugui donar resposta a “situacions excepcionals”. Demanen, a més, que se’ls doti dels EPI adequats i de les proves PCR i serològiques.