Els Mossos d’Esquadra han detingut un home com a presumpte autor de sis robatoris amb intimidació en comerços de Barcelona. La investigació va començar el 27 de maig quan la policia catalana va rebre l’avís que s’havia produït un robatori amb intimidació a la botiga de congelats de La Sirena, del carrer de la Mare de Déu de Montserrat. L’home, que anava amb guants i passamuntanyes, va entrar al comerç, va amenaçar els treballadors amb un ganivet de grans dimensions i es van emportar la caixa enregistradora.

Els Mossos van identificar l’autor del robatori. Es tracta d’un home de nacionalitat espanyola, de 37 anys i amb antecedents policials per fets similars. De fet, el presumpte atracador va actuar fins a quatre vegades en una botiga d’una famosa cadena comercial.

Finalment, els agents van detenir-lo al districte de les Corts. L’arrestat va passar a disposició judicial el 29 de novembre i el jutge n’ha decretat l’ingrés a la presó.

Fa uns mesos els comerciants de Sant Antoni van alertar a l’inici de l’estiu que hi havia una onada de robatoris. En sis dies n’hi va haver 13 de nit.