Inspecció a la discoteca Moog

Aquesta matinada de dissabte, agents dels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i la Policia Nacional han fet un nou dispositiu conjunt al voltant del Moog, un local d’oci nocturn del carrer de l’Arc del Teatre, a Ciutat Vella. L’objectiu de l’operació policial era detectar tràfic de drogues i prevenir possibles robatoris amb violència. A més, la policia local ha aprofitat l’ocasió per fer una inspecció administrativa al local, mentre que la Policia Nacional s’ha encarregat d’investigar infraccions relacionades amb temes d’estrangeria.

L’operació ha acabat amb 18 persones detingudes i set de denunciades. S’han identificat un total de 170 persones i s’han detectat diverses irregularitats al local que han estat informades al propietari.

Inspecció a la discoteca Moog

Ara bé, dels detinguts, 17 ho han estat per temes relacionats amb estrangeria -és a dir, qüestions administratives- i un perquè tenia una ordre de cerca i captura. Pel que fa a les persones denunciades, sis ho han estat per tinença de drogues com èxtasi, cocaïna o marihuana i un altre per portar una arma blanca en un lloc de reunió.

A través d’una nota de premsa, els Mossos han afirmat que aquests tipus de dispositius es continuaran fent per tal de garantir la seguretat ciutadana i l’ordre públic al voltant de zones d’oci de Ciutat Vella.