Els veïns de l’avinguda Meridiana han fet aquest dilluns al vespre el tall 50 d’aquesta artèria, en un nou dia de protesta contra la sentència del procés. Aquesta vegada, però, la insistència dels Mossos d’Esquadra ha estat major que altres dies per evitar els efectes del tall de trànsit.

Han establert, durant una estona, un cordó policial per evitar que els manifestants creuessin el carrer pel pas de vianants, encara que tinguessin el semàfor en verd. Molts, però, han buscat passos alternatius. Alguns, han estat fer servir la boca de metro de l’estació de Fabra i Puig, de l’L1, al carrer d’Escòcia, que ha estat tancada al públic durant uns minuts.

Durant la protesta, el dispositiu de vigilància ha anat a càrrec dels Mossos, que mantenen a l’indret sis unitats d’antiavalots de la Brigada Mòbil que han encapsulat part dels manifestants, per a la qual cosa, han emprat en algun moment les defenses. En aquest sentit, la policia ha practicat, almenys tres identificacions.

Tall i repic de cassoles

Amb tot, el gruix dels manifestants han tallat, una altra estona més, el tronc central de l’avinguda, a l’altura de Fabra i Puig. En aquesta ocasió, els ciutadans i les entitats que animen a tallar la Meridiana han convocat, a les xarxes socials, tots els participants a fer repicar atuells.