Zañartu serà el nou president d'Horta-Guinardó

El districte d’Horta-Guinardó reconeix cada any la tasca de les persones, entitats o col·lectius que treballen per dinamitzar i millorar la vida ciutadana, social i cultural de la zona amb aquests premis. Aquest any arriben a la XXXIV edició, i tot i que la cerimònia s’ha aplaçat a l’any que ve, ja s’han donat a conèixer els guardonats: l’AFANOC, l’Associació de Familiars i Amics de Nens amb Càncer de Catalunya, l’atleta José Antonio Martínez Bayo i el projecte Radars Guinardó.

L’AFANOC

L’Associació de Familiars i Amics de Nens amb Càncer de Catalunya, que actualment demana fons per l’impacte de la pandèmia, ha rebut el guardó pel seu suport integral a les famílies que viuen a la Casa dels Xuklis. És un equipament ubicat al barri de Montbau que acull famílies d’arreu de l’estat espanyol mentre segueixen un tractament de càncer. Els ajuden i assessoren en diferents aspectes.

L'AFANOC guardonada als premis Horta-Guinardó

 José Antonio Martínez Bayo

L’alteta José Antonio Martínez Bayo rep a títol pòstum el premi per la seva trajectòria esportiva. També per la seva contribució recent en tirar endavant el projecte de La Campa, una pista esportiva habilitada especialment per a corredors ubicada entre els barris de la Vall d’Hebron i la Teixonera.

Martínez Bayo premi Horta-Guinardo 2020

Radars Guinardó

El projecte d’acció comunitària Radars Guinardó ha estat premiat en reconeixement per la seva contribució a la millora de la vida col·lectiva i social. És un projecte que es duu a terme en diversos barris de la ciutat. Atenen persones grans de la zona que viuen soles i poden estar en situació de risc.

El projecte Radars del Guinardó premi Horta-Guinardó 2020

La cerimònia, posposada per al 2021

La regidora d’Horta-Guinardó, Rosa Alarcón, i el president del districte, Max Zañartu, han lliurat els diplomes a les persones i representants de les entitats guanyadores en un acte privat, però la festa pública que se celebra cada any no s’ha pogut dur a terme a causa de la pandèmia de la covid-19. Des del consistori ja han anunciat, però, que la cerimònia del premis Horta-Guinardó 2020 es farà de manera conjunta amb els vencedors de la propera edició. És a dir, el novembre del 2021.