hospitality port de barcelona copa america 2024

El Port de Barcelona rehabilitarà un dels magatzems del moll Oriental per acollir-hi l’Hospitality de la Copa Amèrica de Vela 2024, un espai que estarà centrat en l’atenció a visites institucionals i comercials. El Port ha adjudicat els treballs a Altius Media Sports, una agència d’esdeveniments especialitzada en màrqueting esportiu, que també serà l’encarregada d’adequar els espais necessaris per al visionat del camp de regata.

Segons el Port, l’Hospitality ha de servir per facilitar les connexions comercials, millorar la imatge de marca, fidelitzar clients, generar oportunitats de negoci i atendre els compromisos institucionals, així com difondre l’estratègia del Port de Barcelona i els seus valors. En concret, en aquest magatzem rehabilitat s’hi celebraran sessions de treball, conferències i jornades de difusió. A banda de rebre-hi visites institucionals i comercials de la Comunitat Portuària de Barcelona.

Altres actuacions als “tinglados”: l’estació del bus nàutic

Els “tinglados” són uns antics magatzems portuaris de valor patrimonial destacable que no només s’adequaran per acollir-hi l’Hospitality. En un d’aquests també s’hi està construint l’estació del nou bus nàutic, que començarà a operar l’1 de juliol. L’Hospitality estarà obert des del 22 d’agost fins que acabi la Copa Amèrica, cada dia que hi hagi regates, tant de competició com especials.