La platja de gossos ha estrenat aquest dissabte la tercera temporada. Ho ha fet a mitjan juliol, un mes i mig més tard que l’any passat i amb la temporada alta de bany començada. Tot i que s’ha posat en marxa aquest cap de setmana, ja fa dies que els usuaris es banyen en aquesta part de la platja del Llevant amb els seus gossos i el fet que no estigués habilitada ha generat confusió entre els propietaris de gossos.

Aquesta setmana s’han acabat de col·locar les tanques, en espera de l’aprovació definitiva del decret d’animals domèstics a les platges de la ciutat de Barcelona, que s’ha endarrerit. La normativa municipal estableix que només els gossos d’assistència poden accedir a la platja durant la temporada alta de bany, per això s’habilita aquesta zona.

platja gossos

100 gossos i 1.250 metres quadrats

L’àrea manté la capacitat per a 100 gossos en 1.250 metres quadrats, una superfície que ja va ser ampliada l’any passat. Els gossos han d’anar identificats amb microxip. En aquest espai els gossos disposen d’un abeurador, d’una dutxa i d’urinaris ecològics. A més, aquesta platja per a cans no estarà oberta durant tot el dia, sinó que s’hi podrà accedir de 10.30 h a 19 h.

Alguns usuaris continuen pensant que el recinte és massa petit, com ja ho van fer palès l’any passat, però aquest dissabte no s’hi han vist cues com sí que va passar en l’estrena de la proposta, ara fa tres anys.

platja gossos