Els preparatius per obrir la platja de gossos ja s’han posat en marxa. Les tanques i estructures que en delimitaran l’espai s’han col·locat parcialment i la previsió és que es pugui estrenar aquesta propera setmana. Malgrat la temporada alta de bany ha començat fa més d’un mes, la zona encara no està a punt.

De fet, s’havia d’inaugurar a principis de juny, tal com es va fer temporada passada, però l’endarreriment de l’aprovació definitiva del decret d’animals domèstics a les platges de la ciutat de Barcelona no ho ha permès. L’àrea de gossos mantindrà els 1.250 metres quadrats, després que l’any passat se n’ampliés la superfície i mantindrà la capacitat per a 100 gossos

Els gossos ja són a la platja

Malgrat la prohibició municipal —només els gossos d’assistència poden accedir a la platja durant l’època de bany— ja s’han vist durant el mes de juny els primers gossos a la platja del Llevant. De fet, el retard en l’habilitació d’aquest espai va sorprendre alguns dels propietaris, que també s’han mostrat amoïnats per aquesta situació.