Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han entrat en un domicili a la ronda de Sant Antoni que, segons fonts de la investigació, funcionava com a punt de distribució de narcopisos. Els agents també han escorcollat dos narcopisos ubicats al carrer de Sant Vicenç, al Raval. Es tracta d’un videoclub del número 7, on els Mossos han detingut dues persones, i d’un pis del número 18, el propietari del qual ja n’ha pogut recuperar les claus. El propietari havia comprat el pis en una subhasta i ara fa un any va denunciar que l’havien ocupat. Avui mateix en segellarà la porta per evitar que hi tornin a entrar. L’interior de l’immoble està completament destrossat i els veïns han explicat a betevé que era un punt habitual de venda de droga. En total s’han arrestat quatre persones i els Mossos no descarten que se’n facin més. També s’ha intervingut cocaïna, heroïna, amfetamines, estris de manipulació i diners en efectiu.

Interior narcopis carrer Sant Vicenç

Actuació conjunta de @mossos i @barcelona_GUB en un local del carrer de Sant Vicenç, al Raval que funcionava com a punt de venda de droga @btvnoticies pic.twitter.com/NAp6AzQjAr

— Maria Solans (@mariasolans) 13 de julio de 2018

Front comú de les entitats contra els narcopisos

Fa només uns dies, prop de 80 unitats del Raval van presentar un manifest en què reclamen solucions a la problemàtica del tràfic de drogues i els narcopisos al barri. Demanen a les tres administracions, Ajuntament, Generalitat i Govern espanyol, més recursos i que treballin de forma més coordinada. Les entitats també proposen destinar a lloguer social el major nombre de pisos buits del Raval per evitar que es converteixin en punts de venda de droga.

13 detinguts per vendre drogues en clubs cannàbics de Ciutat Vella

Precisament aquest dijous 13 persones han estat detingudes en un altre operació conjunta dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana, en aquest cas contra quatre clubs cannàbics de Ciutat Vella, dos situats al Raval i els altres dos al barri Gòtic. Aquests clubs es dedicaven a captar turistes a la Rambla disposats a comprar marihuana per a consum propi. Si acceptaven l’oferiment se’ls enduien als clubs on els venien la droga.