Lluny de solucionar-se, els problemes de drenatge de la zona d’esbarjo de gossos dels Jardins d’Enric Sagnier persisteixen. Cada vegada que plou, l’espai s’inunda i, per això, veïns i usuaris demanen que se solucioni de manera definitiva. L’Ajuntament, que hi va fer una última intervenció per millorar-ne el drenatge a principis d’aquests any, assegura estar-ne treballant per resoldre-ho.

Fins i tot els gossos s’ho miren dues vegades abans d’entrar. I és que un dia després de la pluja, gairebé la meitat del pipicà encara està negat. Els usuaris de l’espai es queixen que els gossos no hi poden córrer ni jugar perquè està tot ple d’aigua i fang. A més, denuncien que fa pudor i que alguns gossos hi han agafat infeccions.

Tot i el mal estat de l’espai, els tenidors d’animals asseguren no tenir alternativa perquè als Jardins d’Enric Sagnier, just al costat, els gossos hi tenen prohibit l’accés i, per tant, corren el risc de ser multats.

Un pipicà conflictiu

Aquest espai, però, no és només motiu de queixa per part dels usuaris. També, els veïns que viuen a l’edifici contigu protesten per la pudor i el soroll. Demanen que es redueixi l’horari d’accés, ja que actualment s’hi pot entrar a partir de les 6 del matí i fins al capvespre.