Els propietaris de gossos prefereixen passejar els animals pels Jardins de la Casa Sagnier que pel pipicà situat al costat. Denuncien que la zona d’esbarjo per a gossos sempre es troba en mal estat. “Porto el gos al pipicà i, al cap de dos dies, ja està amb cagarrines perquè agafa infeccions. Però em passa amb aquest pipicà, no amb d’altres”, es queixa Xavier Zanuy, propietari d’un gos. Coincideix en les queixes una altra propietària, Helena Bru, que afegeix que l’espai “està mal situat, no hi toca mai el sol, no hi ha bancs per seure i normalment està molt brut”.

Fa dos mesos que la zona d’esbarjo de gossos es troba en obres. Se n’està millorant el sistema de drenatge i les humitats per solucionar la situació. També s’està instal·lant una tanca entre l’àrea de gossos i el jardí per evitar que els joves hi accedeixin durant la nit ja que el pipicà queda obert.

Molèsties veïnals

El que les obres no canviaran, de moment, és la ubicació del pipicà tal com demanen alguns veïns propers a l’espai. Al bloc de pisos del costat, es poden llegir pancartes com “Volem dormir” o “No més soroll”. Demanen que es reubiqui la zona d’esbarjo per a gossos perquè els molesten els lladrucs dels animals. També es queixen del soroll que fan els joves que fan “botellón”.