El pessebre de Barcelona d’aquest 2021, a la plaça de Sant Jaume, ja comença a treure el nas. I ho fa en una ubicació inaudita: les façanes de l’Ajuntament i de la Generalitat de Catalunya. Allà hi haurà una part de la instal·lació, a través d’unes tires daurades que reflecteixen la llum. També hi ha algunes figures a alguns balcons de la plaça, així que aquest any caldrà aixecar el cap per contemplar el pessebre de Sant Jaume.

Es dona la circumstància que les figures s’han recuperat del pessebre del 2017, que va dissenyar Jordi Darder, l’autor de la instal·lació d’enguany. Segons ha confirmat el mateix Darder a betevé, el pessebre també tindrà elements a peu de carrer, no només a les façanes. Així doncs, hores abans que l’Ajuntament expliqui els detalls del pessebre, ja es pot veure per on anirà la “sorpresa” que el tinent d’alcalde de Cultura, Jordi Martí, va dir que hi hauria aquest Nadal.

Més enllà del pessebre, a la plaça de Sant Jaume també ja hi ha muntat l’arbre de Nadal (amb motius animals com a decoració) i l’enllumenat nadalenc de la ciutat està llest perquè s’encengui aquest dimecres, 24 de novembre, a partir de les 18 h.

pessebre 2021 barcelona