Google ha publicat un vídeo per explicar les cerques més populars durant l’any 2020 i Barcelona hi té un paper destacat. Un pacient veient el mar després de sortir de l’UCI de l’Hospital del Mar o la via Laietana buida durant el confinament, són algunes de les imatges de la ciutat que apareixen al vídeo de resum de l’any.

via Laietana Google

Coronavirus” ha estat la paraula més cercada a Google durant l’any 2020 a Espanya i altres cerques relacionades amb la covid-19 ocupen els primers llocs en el rànquing anual que elabora Google. Els usuaris del cercador s’han preguntat com fer mascaretes de tela o com es contagia el coronavirus, entre d’altres.

Black Friday, confinament i reobertura

La cerca de “Quan…” que més s’ha fet a Espanya és la del Black Friday. Molta gent volia saber quan es feia aquesta jornada de descomptes comercials.

La desescalada i reobertura de restaurants, bars i comerços també es troben entre les cerques més populars, amb preguntes com quan obren les perruqueries, quan acaba el confinament, quan acaba l’estat d’alarma o quan poden sortir els nens al carrer, han estat les més cercades.