Crim Rambla Raval

Una dona ha mort aquest dimarts al matí en un pis del Raval víctima de violència masclista. Segons ha pogut saber betevé, el suposat agressor, que és la seva parella sentimental, l’ha ferida amb una arma blanca, i li ha fet un tall al coll. Els Mossos han detingut el presumpte autor dels fets, de 35 d’anys, dins del domicili on han mort la víctima. No havia fugit.

Els fets s’han produït al número 3 de la rambla del Raval. Fins al lloc de l’agressió s’hi ha traslladat una unitat del SEM, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana. La víctima, segons fonts consultades per betevé, tenia entre 20 i 30 anys i un fill menor ha presenciat els fets, raó per la qual s’ha activat la unitat de suport psicològic dels serveis d’emergència.

Entre gener i octubre del 2019, van morir a Catalunya 19 dones, una de les quals tenia 17 anys, i els Mossos d’Esquadra van detenir 4.538 homes, 113 més que el 2018.

El primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, ha condemnat el crim a través de Twitter. Rebutja “l’assassinat d’una veïna” i clama que “la violència masclista no té cabuda en la nostra societat”.

https://twitter.com/jaumecollboni/status/1283012569037524992