tsunami publicitat

Diferents marquesines de la ciutat es fan ressò de la mobilització del 18 de desembre als voltants del Camp Nou que Tsunami Democràtic té previst fer coincidint amb el partit que enfrontarà el Barça amb el Madrid. L’anunci ha aparegut, per exemple, en parades de bus tant a la travessera de les Corts com al passeig de Picasso i a la plaça d’Urquinaona, entre d’altres punts. El moviment fa una crida hores abans del clàssic perquè s’hi sumi el màxim de gent i fer visible el missatge “Spain, sit and talk”.

tsunami democràtic barça

Tsunami Democràtic demanarà, a través de l’acció, que hi hagi diàleg entre les institucions per solucionar el conflicte català.

L’anunci a les marquesines municipals ha generat crítiques per part del grup municipal de PP a l’Ajuntament. Oscar Ramírez ha denunciat aquesta acció a través de Twitter i ha preguntat a l’alcaldessa si la publicitat “ha estat contractada o és un acte de vandalisme?”.

L’Ajuntament retirarà els cartells

L’Ajuntament ha ordenat a retirar la publicitat perquè el Tsunami Democràtic no l’havia contractada. Fonts municipals han explicat que algú sense permís ha obert la marquesina i hi ha introduït els cartells. Segons el consistori, és una pràctica habitual que es col·loqui publicitat il·legal a les marquesines.

Amb motiu d’aquesta protesta hi ha un dispositiu especial de seguretat per garantir que el partit es pugui disputar i alhora es permeti la mobilització. La policia ha assegurat que veu “no probable però sí possible” una invasió de persones al camp.