Ajuntament publicitat Tsunami Democràtic

L’Ajuntament ha començat a retirar la publicitat que Tsunami democràtic havia instal·lat a diferents marquesines de la ciutat per anunciar l’acció de protesta convocada per dimecres, coincidint amb el Barça-Madrid. Segons fonts municipals, aquests cartells s’havien col·locat sense permís i la intenció del consistori és eliminar-los tan bon punt es detectin i substituir-los per la publicitat contractada.

Polèmica a les xarxes socials

L’Ajuntament assegura que l’anunci només s’ha col·locat en sis parades d’autobús, com ara les que hi ha situades al passeig de Picasso, a la plaça d’Urquinaona o a la travessera de les Corts. Però la polèmica no s’ha fet esperar a les xarxes socials. El mateix ha passat quan el consistori ha anunciat que retiraria la publicitat.

Dispositiu especial de seguretat

Amb aquesta actuació, Tsunami Democràtic fa una crida perquè s’hi afegeixi el màxim de gent a fer visible el missatge “Spain, sit and talk” durant el clàssic de dimecres. Els Mossos ja tenen preparat un dispositiu de seguretat especial per garantir que tant la manifestació com el partit transcorrin amb tota normalitat. La policia desplegarà un cordó policial des de primera hora del matí als voltants del Camp Nou per impedir que la protesta vagi cap a l’estadi del Barça.