pancarta camp nou independència

Tsunami Democràtic ha assegurat que l’acció que han preparat amb motiu del clàssic Barça-Madrid, que es disputarà dimecres, 18 de desembre, es podrà veure en directe a les televisions de tot el món. La plataforma va respondre a un qüestionari per escrit al programa “FAQS” de TV3, en què van reiterar que la seva intenció no és que el partit se suspengui, però van advertir que l’acció es produirà durant el clàssic i que consisteix bàsicament que el missatge següent sigui visible: “Spain, sit and talk”.

Com ja van explicar en un comunicat, Tsunami ha intentat arribar a un acord amb el Futbol Club Barcelona (FCB) per desplegar una gran pancarta a les graderies, però el pacte no va arribar a bon port. Durant l’entrevista de dissabte, la plataforma va deixar la porta oberta a una possible entesa i, de fet, va considerar negatiu que el club blaugrana es quedi al marge d’aquesta “problemàtica social”.

Tsunami, que va néixer com a reacció a la sentència del procés, també ha sol·licitat públicament als jugadors del Barça que prenguin posicionament. Tant la Generalitat, l’Ajuntament, com Mossos d’Esquadra han assegurat que el partit es podrà jugar, alhora que es garanteix el dret a la manifestació.