A finals de març s’iniciaven unes obres a la rambla de Raval per reorganitzar-la. Malgrat que havien d’acabar a l’estiu, ara ja han posat punt i final. Els veïns del Raval ja poden passejar per la rambla del seu barri amb total llibertat, sense topar amb algunes de les tanques que encerclaven les zones amb obres. Ara disposen d’una avinguda més gran i amb l’espai més aprofitat, així com també una àrea de joc infantil.

A més, per donar un toc verd al passeig, s’hi han afegit algunes jardineres en els laterals. Ara per ara, encara segueixen envoltades de tanques, però es preveu que en breu es retiraran.

Les terrasses: les principals damnificades

Algunes de les jardineres s’han situat just davant d’algun bar de la zona, això ha obligat a fer una reestructuració de les terrasses de l’avinguda. Alguns locals han hagut de desplaçar les taules lluny d’on tenen l’entrada, i això, diuen, els fa perdre visibilitat. Per altra banda, creuen que les jardineres no són atractives visualment, sinó just al contrari, que són un focus de brutícia. Per això, tal com explica un dels encarregats d’un dels bars afectats, “no ve de gust menjar al costat d’una d’aquestes jardineres.” De moment no hi ha hagut grans repercussions en les vendes, però temen que quan vingui la calor i les terrasses s’omplin, puguin veure’s afectats.