Taxistes agredeixen un vehicle VTC

El jutge ha decretat deixar en llibertat amb càrrecs cinc dels set taxistes detinguts aquest divendres. La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra els van arrestar a la via Laietana acusats de desordres i danys per encarar-se amb almenys dos vehicles de lloguer amb conductor (VTC). Diumenge de matinada, els Mossos d’Esquadra van deixar en llibertat sense càrrecs els altres dos detinguts i, per tant, no se’ls investigarà per aquests fets.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Agressions als carrers i diversos detinguts durant la vaga de taxis” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/mobilitat/vaga-taxis-incidents-barcelona/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

La protesta, que es va viure amb força tensió, va ser al mateix dia que el col·lectiu de taxistes va convocar una vaga indefinida per protestar contra la proposta de regulació dels VTC.