El primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello, ha defensat el dret que tenen els taxistes a manifestar-se, però ha qualificat d’inacceptables els episodis de violència protagonitzats per alguns contra conductors de vehicles VTC aquest divendres.

Pisarello ha traslladat la responsabilitat del conflicte a la Generalitat i ha criticat que la proposta del govern català per regular les llicències VTC és “insuficient”. Per això, ha instat al conseller de Territori, Damià Clavet, a seure amb el sector del taxi per posar regles i garantir que els VTC compleixin la normativa vigent.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”La vaga de taxistes continua després de les tensions de la primera jornada” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/mobilitat/vaga-taxistes-barcelona-segon-dia/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]