segrest hotel Barcelona

L’únic detingut pel segrest d’un home en un hotel de la Gran Via ha ingressat a la presó de manera provisional. El Jutjat d’Instrucció número 4 de Barcelona, en funcions de guàrdia, n’ha decretat aquest diumenge l’ingrés sense fiança. L’home, de 32 anys, va ser arrestat el 9 de juny durant el dispositiu policial dels Mossos d’Esquadra per alliberar un ostatge en una habitació de l’hotel Acta Atrium Palace.

En el moment de la detenció, l’home anava armat i s’encarregava de vigilar el segrestat, que estava emmordassat i amb les mans lligades en una habitació. Segons el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, la causa està oberta per un delicte de segrest.

Els Mossos busquen més implicats en el segrest

A banda d’aquest detingut, els Mossos continuen buscant altres possibles implicats en segrest, tot i que no ha especificat quanta gent podria haver-hi. La policia sospita que aquell dia podrien haver escapat per la teulada de l’edifici. Des d’aquell dia la cerca s’havia ampliat per tota la ciutat.

Els Mossos van pentinar totes les habitacions de l’hotel

Els detinguts devien escapar de l’hotel Acta Atrium Palace quan hi van arribar els Mossos d’Esquadra, alertats a través d’una trucada al 112 d’un possible segrest. Els agents van pentinar l’hotel, habitació per habitació, però no van aconseguir trobar cap altre implicat en el cas. Alguns clients de l’establiment van poder enregistrar l’actuació policial amb el telèfon mòbil i van relatar la por que havien passat perquè no sabien què estava passant.