segrest hotel barcelona

Els Mossos d’Esquadra continuen buscant les persones que estarien implicades en el segrest que es va produir aquest dijous a la nit a l’hotel Acta Atrium Palace, a la Gran Via de Barcelona. La policia manté el dispositiu de recerca, però no confirma el nombre exacte de persones que busquen: en un principi va dir que n’eren dues, però alguns mitjans apunten que serien tres els implicats i que a més, anirien armats. La recerca va començar dijous a la nit, després que diversos testimonis els veiessin fugir per la teulada de l’hotel.

Visionat de les imatges de seguretat

La Unitat de Segrestos de la DIC s’ha fet càrrec de la investigació i es treballa per esclarir les causes del segrest. Segons l’agència EFE, els agents estan visionant les imatges de les càmeres de seguretat, tant de l’interior com de l’exterior de l’hotel i de la zona més pròxima a l’establiment. L’objectiu és determinar els possibles punts de fugida que poguessin haver utilitzat els sospitosos. Els investigadors també recapten informació que puguin aportar diferents testimonis, tant els treballadors, com dels hostes.

Un detingut que anava armat

Els Mossos d’Esquadra van poder detenir un dels implicats en el segrest. Es tracta d’un home de 32 anys que anava armat i que passarà a disposició judicial en les properes hores. La policia va poder alliberar l’ostatge, que van trobar emmordassat i lligat de mans en una habitació.

Els clients que s’allotgen a l’hotel es van endur un bon ensurt amb l’arribada de la policia, que es va produir quan faltaven pocs minuts per a les 21 h. Alguns dels testimonis afirmen que van sentir els crits d’un home demanant auxili i dient que estava segrestat i que necessitava una ambulància.

Normalitat a l’hotel Acta Atrium Palace

Després de tot el moviment d’aquest dijous al vespre, els clients que s’allotgen a l’hotel Acta Atrium Palace s’han llevat amb normalitat aquest divendres al matí. Dos dels turistes amb els quals ha pogut parlar betevé han explicat que “continuaran amb les seves vacances” i que “l’hotel els ha assegurat que tot estava en ordre”. Silvia Panzarin, una turista italiana, ha relatat que quan va arribar a l’establiment dijous, es van trobar amb el desplegament policial i amb els Mossos escorcollant les habitacions.

Aquest matí, a la porta de l’hotel, s’han aplegat molts mitjans de comunicació, després de l’expectació mediàtica que va generar el succés.