examens-correccions-selectivitat-2022-160622

Vols consultar les correccions de la Selectivitat 2022? Després de la fi de la convocatòria ordinària dels exàmens de les PAU 2022 a Catalunya i l’inici de la Selectivitat del setembre, ara pots aprofitar per consultar les solucions de les proves. Vols comprovar si les teves respostes als exàmens de les PAU són correctes i començar a calcular els resultats de les proves? En aquesta pàgina pots revisar tots els exàmens de la Selectivitat 2022, així com les correccions i les solucions.

Més avall trobaràs, per matèries, els exàmens Selectivitat 2022 en PDF i també els documents amb les correccions del Departament d’Educació a cadascuna de les preguntes de les proves del juny. També pots consultar les correccions dels exàmens de la Selectivitat del setembre per calcular la teva nota de tall. Tot plegat et servirà, alhora, per preparar la Selectivitat 2023. Al juny també penjarem les correccions d’enguany!

Exàmens Selectivitat 2022: Correccions i solucions (PDF) del juny

Llengua i Literatura Castellanes

L’examen de Llengua i Literatura Castellanes de la Selectivitat 2022 del juny ha posat a prova els coneixements de l’alumnat amb preguntes relacionades amb l’epanadiplosi i l’anadiplosi, dues paraules que han generat confusió entre els estudiants. Un altre dels temes polèmics de les PAU ha estat l’adverbio de foco.

Llengua Estrangera: anglès

L’examen d’anglès de les PAU 2022 a Catalunya del juny s’ha estructurat, com ja és habitual, en tres parts: el “listening” o exercici d’escolta; el “reading” o exercici de comprensió lectora, i el “writing”, la part en què s’avalua l’expressió escrita. El “listening” l’ha protagonitzat Frank Lloyd Wright i el “reading” ha tractat sobre què són els cavalls salvatges d’Assateague.

Llengua Estrangera: francès

Llengua Estrangera: italià

Llengua Estrangera: alemany

Anàlisi Musical

Cultura Audiovisual

Electrotècnia

Física

La prova de Física de la Selectivitat 2022 del juny ha estat una més difícils, segons els estudiants, que se n’han queixat a les xarxes socials. Per exemple, han comparat l’examen amb les proves per entrar a la NASA. Els mems no s’han fet esperar a Twitter.

Geografia

Llengua i Literatura Catalanes

La formació de paraules ha estat un dels exercicis de l’examen de Llengua i Literatura Catalanes de les PAU 2022 del juny que més debat ha generat a la sortida de l’aula. Els estudiants havien de formar un mot derivat de la paraula carn i això ha provocat més d’un maldecap.

Ciències de la Terra i Medi Ambient

Fonaments de les Arts

La sèrie de Netflix ‘La casa de papel’ ha centrat una de les qüestions de l’examen de Fonaments de les Arts del mes de juny. Els estudiants han hagut d’explicar els motius pels quals creuen que s’utilitza una màscara inspirada en el rostre de Salvador Dalí en aquesta producció audiovisual.

Grec

Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials

L’examen de Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials del juny ha despertat la indignació dels estudiants, que han qualificat la prova d’atracament” o, tal com va passar amb la prova de física, de ser idònia per accedir a la NASA.

Disseny

Economia de l’Empresa

L’examen d’Economia de l’Empresa del juny ha tancat la segona jornada de la selectivitat del juny. La dificultat d’aquesta prova ha generat les crítiques de l’alumnat. De fet, una de les estudiants ha dit: “Ha estat, com a mínim, traumàtica“.

Literatura Catalana

Els textos de Salvador Espriu, Maria Aurèlia Capmany, Miquel Llor i Maria-Mercè Marçal han posat a prova els coneixements dels estudiants a l’examen de Literatura Catalana de les PAU 2022 del juny.

Química

Tecnologia Industrial

Història

L’examen d’Història de la selectivitat del juny ha girat entorn de les Bases de Manresa, el franquisme i la proclamació de la República Catalana. A la sortida de les proves, les opinions dels aspirants a universitaris han estat diverses, tot i que coincideixen a l’hora de dir que ha estat “assequible”.

Dibuix Artístic

Llatí

Matemàtiques

Biologia

Dibuix Tècnic

Història de l’Art

Història de la Filosofia

Literatura Castellana