segrest hotel atrium

Els Mossos d’Esquadra investiguen un possible cas de segrest en un edifici de la Gran Via de les Corts Catalanes amb el passeig de Gràcia. Segons ha avançat ‘La Vanguardia’ i ha confirmat el cos policial a betevé, l’incident ha tingut lloc en una habitació de l’hotel Acta Atrium Palace i la víctima ja ha estat posada en llibertat. Els agents la van trobar emmordassada i amb les mans lligades.

El detingut que vigilava el segrestat, anava armat

Els Mossos d’Esquadra han detingut l’home que suposadament vigilava l’ostatge. Es tracta d’un individu de 32 anys i que anava armat. La policia encara busca altres persones implicades en el segrest i que també anirien armades. Aquest dijous a la nit, els investigadors han pentinat l’hotel porta a porta i han descartat que els sospitosos continuessin dins. Creuen que es podrien haver escapat per la teulada i per això han ampliat la cerca a tota la ciutat.

Avís al 112

Tot va començar cap a dos quarts de nou de la nit, quan els Mossos d’Esquadra van rebre un avís a través del 112 que informava que hi podria haver una persona retinguda en una habitació de l’hotel. Els Mossos s’hi van desplaçar i van trobat l’ostatge emmordassat i amb les mans lligades a la cambra de l’establiment.

Abans, efectius de seguretat ciutadana dels Mossos, Brimo i ARRO han ordenat desallotjar tot el personal i els clients de l’hotel. A les onze de la nit d’aquest dijous, després de descartar que a l’interior de l’hotel no es trobava cap més implicat en els fets, els desallotjats van poder tornar a les seves habitacions.

Els fets van provocar un ampli desplegament policial, que va incloure efectius de Seguretat Ciutadana, Brimo i ARRO. La Unitat de Segrestos de la DIC s’ha fet càrrec de la investigació i es manté obert un dispositiu de recerca.