Manifestació del Pride a Barcelona

El Pride Barcelona 2022 ja està en marxa. Aquest dilluns arrenca sense sense restriccions de la covid i durarà 14 dies, fins al 26 de juny. L’organització ha preparat una programació amb diferents activitats culturals, socials i lúdiques, orientades a la campanya de conscienciació i visibilització lèsbica que té com a lema “Bollomami”. A banda dels concerts a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, i la tradicional desfilada de l’Orgull, una de les novetats és que se celebrarà Sant Joan amb una revetlla LGTBIQ a l’Eixample. 

El pregó, el 22 de juny

El pregó, a càrrec de la coneguda influenciadora Aida Domènech, “Dulceida”, serà el 22 de juny. Però les activitats comencen aquest dilluns amb xerrades, conferències i altres activitats.

El 25 de juny, desfilada de l’Orgull i concerts a Maria Cristina

Una de les jornades més destacades i esperades pel públic serà el 25 de juny, quan es farà la desfilada principal manifestació, que farà el recorregut habitual: sortirà dels Jardins de les Tres Xemeneies, seguirà pel Paral·lel i arribarà a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. 

Durant la mateixa jornada, l’avinguda de la Reina Maria Cristina acollirà el “village” amb la mostra d’entitats LGTBIQ i també serà l’escenari dels concerts. Entre els artistes confirmats hi ha AQUA, Javiera Mena, Luna Ki, La Zowi, WRS, Ginebras, Marlena, Marta Sango, Rocío Saiz o La Furia.