agressió homòfoba Poble Sec

Un jove ha denunciat una nova agressió homòfoba a Barcelona. Els presumptes fets van passar la matinada de dissabte al Poble-sec. Segons explica l’Observatori contra l’Homofòbia dos homes van ser atacats per vuit joves. La denúncia la van presentar als Mossos d’Esquadra.

 

 

En un vídeo que ha publicat la mateixa víctima, Fermín Martínez, explica que l’agressió es va produir a la plaça de Navas i assegura que els atacants són un grup que sempre li fan la guitza quan el veuen. Tot i que, segons diu, en els útlims temps no l’havien moltestat, a la matinada del dissabte 20 de juliol van atacar-lo a ell i als dos nois que l’acompanyaven. Martínez relata que es va enfrontar a ells i el grup el va ferir a la cintura, a les mans i els genolls. Després de l’agressió va anar a urgències i va anar a comissaria a denunciar els fets.

 

 

L’Observatori alerta d’un 2019 amb més agressions

Fins aquest dimarts 23 de juliol l’Observatori contra l’homofòbia ha registrat fins a 94 atacs contra col·lectius LGTBI a Catalunya 40 d’aquests a Barcelona, aproximadament un 30% més que en el mateix període de l’any passat.  A principis de juliol es van produir dues agressions homòfobes en una setmana, una de verbal en una hamburgueseria del centre de la ciutat i una altra contra una parella de lesbianes a la Verneda.