mossos esquadra

Un cop acabat el Sónar, els Mossos d’Esquadra han fet balanç del dispositiu de seguretat. Durant els tres dies que ha durat el festival, els Mossos han detingut un total de 25 persones: 20 ho han estat com a presumptes autors de robatoris i cinc per delictes contra la salut pública.

A més, durant tot el dispositiu els agents han intervingut uns 1.300 euros en efectiu; diferents formats de substàncies estupefaents, entre les quals destaquen 85 pastilles d’èxtasi, i una ampolla de vidre de cocaïna líquida. També han recuperat un total de 80 telèfons mòbils que havien estat robats. En un escorcoll, els agents van arribar a trobar 23 mòbils de gamma alta i 380 euros en efectiu amagats.

Què cal fer per recuperar un mòbil robat?

Els Mossos d’Esquadra també han donat informació bàsica perquè aquelles persones a qui els van robar el mòbil al Sónar el puguin recuperar. El primer pas seria denunciar els fets i contactar amb la comissaria de l’Hospitalet -anant al carrer del Teide, 99-100 o trucant al telèfon 93 413 13 00. Després, els agents reclamaran la factura o el número IMEI del mòbil per comprovar-ne la propietat. Aquest número es pot aconseguir a la caixa original de l’aparell o marcant al teclat del mòbil *#06#.

mobils robats Sonar