mossos

Els Mossos d’Esquadra han detingut a una quarta persona en relació amb l’agressió sexual múltiple que es va produir el cap de setmana passat a Barcelona. La policia, que ja l’havia identificat i estava treballant per localitzar-la, ho ha anunciat a través del seu compte de Twitter. Segons han explicat a betevé, la detenció de l’home es va produir aquest diumenge a la nit i ara està en espera de passar a disposició judicial.

 

Els altres tres detinguts divendres passat per presumpta relació amb l’agressió han estat posats en llibertat provisional amb mesures cautelars. El magistrat del Jutjat d’Instrucció número 29 de Barcelona ha decidit retirar-los el passaport, els prohibeix sortir del país i els obliga a comparèixer setmanalment al jutjat.  Es tracta de dos homes, que, segons el TSJC, són agressors sexuals, i una dona, que suposadament va participar en la detenció i a la qual també s’acusa de lesions lleus a la víctima.

Els Mossos busquen un quart home

L’agressió sexual es va produir el cap de setmana passat en un solar abandonat del Poblenou. El cas no va arribar als Mossos d’Esquadra fins a la matinada del 16 de juliol, quan uns ciutadans van trobar la víctima caminant desorientada i demanant ajuda i la van traslladar a un centre hospitalari perquè pogués rebre atenció mèdica. La dona va relatar que hi havia quatre homes implicats en l’agressió i que se la van endur a un descampat on es van produir presumptament les agressions i on, segons ha declarat, va quedar retinguda durant tot el cap de setmana. Els Mossos, per tant, encara continuen buscant un quart home, la cinquena persona implicada, que també hauria participat en l’agressió sexual.