Detingut a l'aeroport per amagar cocaïna a la faixa

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dilluns a l’aeroport del Prat un home que ocultava sis quilos de cocaïna sota una faixa. L’home, de 27 anys, va ser enxampat en arribar a la duana de la Terminal 1 en un vol procedent de Bogotà (Colòmbia).

Els agents que el van inspeccionar van trobar que l’home anava vestit amb una faixa de roba que li cobria pràcticament tot el cos, i sota de la qual amagava 15 plaques de cocaïna ajustades i adherides a la seva anatomia.

Plaques cocaïna aeroport

L’home ha passat a disposició del Jutjat d’Instrucció número 3 del Prat de Llobregat com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues.

Droga amagada sota el perruquí

Els cossos policials que treballen a l’aeroport estan acostumats a trobar droga amagada als llocs i als objectes més inversemblants. Fa només uns dies, la Policia Nacional va detenir un home que també provenia de Bogotà i que amagava mig quilo de cocaïna sota d’un perruquí de grans dimensions. De fet, van ser els cabells, i també els nervis de l’home, el que van cridar l’atenció dels agents, que van decidir escorcollar-lo.

Detingut per amagar cocaïna a la perruca

El mes de febrer la policia  va detenir una passatgera que duia dos quilos de cocaïna amagada en embolcalls de bombons  i a l’abril van detenir un altre home que havia amagat un quilo de cocaïna en un baix elèctric.