Els grafiters han estat detectats a la zona d’aparcament de trens que hi ha en aquest punt de l’L5, des d’on han fugit corrent per les vies, tal com es pot veure en un vídeo difós per les xarxes, quan han estat vistos pels vigilants de seguretat. Els treballadors de seguretat els han intentat perseguir amb els gossos de la patrulla i el personal de metro. Segons TMB, que ha avisat de l’aturada temporal del servei els usuaris a través de Twitter, l’incident s’ha produït a les 9.55 h i els combois han tornat a circular a les 10.03 h.

TMB ha confirmat a betevé que els quatre grafiters detectats no duien el material per realitzar un grafit, els esprais i la resta d’eines que utilitzen, però el Comitè d’Empresa de Metro afirmen que el grup sí que duia una pistola elèctrica, una arma que ja fa mesos, diuen, que han afegit a les seves eines habituals.

El Comitè d’Empresa de Metro ha explicat a betevé que els grafiters usen la pistola elèctrica, coneguda també com a pistola Taser, per intimidar el personal del metro i els vigilants de seguretat. Posen d’exemple que la van usar també a l’estació de Can Boixeres fa un mes per amenaçar els treballadors, un fet que, asseguren, s’està produint des que l’agressivitat dels grups s’està intensificant.