La policia ha dispersat la matinada d’aquest divendres un “botellón” al Port Vell en el qual participaven més de 120 persones que incomplien les mesures de seguretat pel coronavirus. Segons informa el Port en un comunicat, els participants estaven concentrats sense mascareta, sense respectar les distàncies de seguretat i consumien alcohol a la via pública. Actualment, només estan permeses les reunions d’un màxim de sis persones.

En total, s’ha interposat 78 denúncies, de les quals 74 han estat per no respectar les mesures de seguretat que eviten els contagis per coronavirus.

Entre els assistents a aquesta festa al carrer, s’han aixecat 37 denúncies per incomplir les limitacions en la concentració de persones, 28 per no mantenir la distància física de seguretat, quatre per incomplir l’obligació de dur posada la mascareta, un per tinença de substàncies estupefaents, dos per consum d’alcohol a la via pública i dues denúncies per desobediència als agents policials.

En el dispositiu policial hi han participat agents dels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i la Policia Portuària. L’operatiu ha començat a quarts de dues de la matinada i s’ha allargat una hora sense que s’hagin registrat incidents.