L’Escola Lavínia celebra el 50è aniversari i ha organitzat un programa d’activitats ampli que inclou tota la comunitat educativa, tant l’actual com la del passat. Per això, han convidat a antics professors i alumnes, en dues jornades, a visitar l’escola i els alumnes d’ara.

Aquest mes de febrer ha estat el torn dels professors jubilats. Cada un ha preparat una activitat per a una classe. Per exemple, Angelina Estany, que va treballar al centre durant uns 28 anys, ha recuperat el conte de la Madó Cullereta, que explicava cada tarda als seus alumnes i l’ha explicat als nens i nenes de segon. “Sempre fa il·lusió participar en coses de l’escola, és entranyable”, comenta.

Una geganta i moltes activitats

Durant el mes de març organitzaran una jornada similar amb exalumnes però, de fet, ja van arrencar amb els actes de celebració dels 50 anys a principi de curs amb la presentació de la geganta Cinquantina, que havien fet amb la participació dels alumnes i de les famílies. En el que queda de curs també tenen previst fer algunes trobades, un sopar de celebració i una exposició de fotografies que es podrà veure a la seu del districte de les Corts.