Bus de Vox contra inseguretat

(ACN) Vox passejarà un bus per Catalunya per “assenyalar” la immigració il·legal i ho vincula amb la inseguretat ciutadana. Els de Santiago Abascal a Catalunya parlen d’una suposada Barcelona “entregada” al moviment “ocupa” que, a la vegada, aprofiten per vincular-la amb el narcotràfic i la immigració il·legal. La cadena de fets que argumenten sosté que els narcopisos i la immigració no regulada comporten directament problemes de convivència i delinqüència. La formació entén que en aquests barris els joves que hi viuen ho fan “entre inseguretat”. Per aquest motiu, han decidit passejar un autobús per totes les demarcacions del país per evidenciar la problemàtica que denuncien.

El president de Vox a Catalunya, Ignacio Garriga, creu que “s’ha de traslladar esperança” amb una campanya que pretén recórrer diferents poblacions del territori català. El partit ha decidit que ho farà amb un autobús, completament vestit amb un vinil de color verd i serigrafiat amb la frase “amb nosaltres tindries un barri segur”. D’aquesta forma, Vox reclamarà “més policies i més seguretat” als carrers amb l’objectiu d’aconseguir, diuen, més “llibertat”.

Garriga creu que als partits en el govern no els interessen els problemes que pateixen els ciutadans en els barris. A tall d’exemple de ciutats amb aquests barris que asseguren que proliferen, han dit que Barcelona “és un experiment progressista” i que l’Ajuntament “entrega” la ciutat al “moviment ocupa” vinculant aquesta hipòtesi amb problemes de convivència i “delinqüència”.

Inici de la campanya accidentat

La presentació de l’autobús estava programada per aquest dimecres, però es va haver de suspendre perquè el vehicle va punxar una roda, perquè tampoc no tenien els permisos corresponents per poder estacionar davant al Parc de la Ciutadella i perquè el conductor del vehicle no tenia el permís de conducció reglamentari. En la roda de premsa, Ignacio Garriga ha responsabilitzat l’empresa que els gestiona el lloguer de l’autobús.