Òmnium Cultural ha distribuït aquest dijous el segon exemplar del diari ‘Judici a la democràcia’. El primer número d’aquesta publicació ja va sortir als carrers el 12 de febrer, amb motiu de l’inici del judici del procés i en el marc de la campanya “Jo acuso”. En aquest cas, se n’ha incrementat el tiratge en 5.000 exemplars, i s’ha arribat fins al 125.000, que s’han distribuït a més d’un centenar de punts arreu de Catalunya i a una dotzena de Barcelona.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”EN DIRECTE: Judici del procés” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/societat/judici-proces-directe/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

El diari consta de vuit pàgines amb l’objectiu de denunciar “la vulneració de drets fonamentals per part de l’Estat espanyol” i conté “els moments més destacats d’aquest primer mes de judici al Tribunal Suprem”. També inclou entrevistes amb l’observadora internacional Claire Dujardin i la periodista Patricia López i un perfil de l’actor Antonio de la Torre, que fa un “al·legat a favor de la resolució política del conflicte”.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”ÚLTIMES NOTÍCIES: Judici del procés” style=”flat” shape=”square” color=”inverse” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/judici-presos-politics/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209456058{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;border-radius: 5px !important;}” el_id=”caixa-negra”][/vc_column][/vc_row]

El diari d’Òmnium Cultural també dedica una secció a denunciar el que qualifica de “fals relat de la violència“, construït per la Fiscalia de l’Estat, i assegura que “els delictes de rebel·lió i sedició es desfan com un terròs de sucre a mesura que avança el judici”. Igualment, denuncien les dificultats que, asseguren, estan tenint els observadors internacionals per seguir el judici.