La Coordinadora d’Associacions de Veïns de Sarrià – Sant Gervasi està formada per les AV les Tres Torres, el Putxet, Sant Gervasi – la Bonanova, Sant Gervasi Sud, Sarrià i el Turó Parc. L’objectiu principal és unir forces per demanar més inversió per al districte, diuen que és el que té menys pressupost de la ciutat, i així poder dur a terme més projectes tant de barris com transversals. La Coordinadora va ser presentada davant dels grups polítics del districte i no inclou les associacions de veïns dels barris de muntanya, ja que creuen que tenen prioritats diferents.

Reprendre la construcció de l’L9

Una de les demandes comunes és millorar la mobilitat del districte, com la posada en marxa del Bus del Barri per accedir al CAP Adrià. La més transversal, però, és la implementació de la Línia 9 del metro, que va començar a construir-se i es va parar, i que tindrà cinc parades a Sarrià – Sant Gervasi:”És essencial, hi ha molta gent de pas al districte, concretament 126 centres educatius i 52 centres de salut. És necessari un transport ràpid i que no contamini”, diu Joan Sancho, de l’AV de Sant Gervasi – la Bonanova.

Més equipaments

La Coordinadora alerta de la manca d’equipaments en diversos barris del districte i demana que finques municipals sense ús es converteixin en equipaments, com el cas de la casa del carrer de Manacor, 1, al Putxet, o Can Ferrer, a Sant Gervasi – Galvany. També reivindiquen que es comenci a construir la Biblioteca de Sarrià, que s’havia d’iniciar el gener i fa 20 anys que es demana.