Coincidint amb el Dia Mundial de la Síndrome de Down s’ha presentat el vídeo d’una campanya que vol assolir el milió de visualitzacions aquest 21 de març. Amb el títol “La sort de tenir-te”, la campanya és un homenatge a la importància que tenen les persones amb aquesta síndrome per als familiars que els envolten.

Al vídeo es poden veure dos germans, un d’ells amb síndrome de Down, anant junts pel carrer, llegint un conte o jugant. La nena, de quatre anys, explica que el seu germà “és el millor del món, perfecte tal com és”. Amb aquest missatge Down Espanya vol traslladar a la societat un missatge positiu per combatre els estereotips i prejudicis que encara avui s’associen a la síndrome de Down.

L’entitat convida a difondre la campanya amb l’etiqueta #LaSuerteDeTenerte. D’altra banda s’impulsa que aquelles persones que tinguin un familiar amb la síndrome expliquin per què creuen que és una sort tenir-los a les seves vides i que ho facin amb algun vídeo o fotografia i ho comparteixin a les xarxes socials.