Cotxe aparcat en un pàrquing

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres vegades en tres dies el mateix home per robar a l’interior de cotxes que estaven estacionats en aparcaments privats de Barcelona. Ho feia aprofitant l’actual situació generada pel coronavirus, ja que la majoria de vehicles estaven estacionats sense que els propietaris els vigilessin. En total, se’l relaciona amb 10 robatoris més al districte de Sant Martí i no es descarta la seva implicació en altres fets delictius d’aquest tipus a la mateixa zona. 

Les detencions s’han produït durant aquest cap de setmana

L’avís el van donar diversos propietaris a l’abril, en ple estat d’alarma, que van denunciar que algú havia forçat els seus vehicles per robar a l’interior. Tots els casos eren de cotxes en aparcaments privats i algun també públic, del districte de Sant Martí. La primera detenció va ser el divendres 22 de maig a Sant Adrià de Besòs; la segona l’endemà, el 23 de maig, a Barcelona, al carrer de Concili de Trento. I el diumenge se’l va tornar a detenir, en aquest cas al carrer Llull (aquí hauria robat en fins a quatre vehicles de l’aparcament d’una residència de gent gran).

El detingut torna a estar en llibertat

L’home va passar a disposició judicial i ha tornat a quedar en llibertat. Els investigadors no descarten que també tingui a veure amb més fets delictius en altres punts del districte, perquè seguia sempre el mateix “modus operandi”.