Els ocupants de la Casa de Cádiz, que des de fa més d’un any es va convertir en un alberg autogestionat per a persones sense llar, han denunciat agressions sexuals de manera continuada dins del local. El presumpte autor, segons han fet públic a través de les xarxes, és un dels impulsors del projecte. En un comunicat els residents han explicat que, de moment, aquesta persona ha estat expulsada de la casa i que empendran accions legals

En una de les respostes al comunicat, a través del compte de Twitter @GITANOSdecentes, el presumpte autor s’ha defensat a través d’un altre text en què explica que és fals que l’hagin expulsat de la Casa de Cádiz, sinó que és ell que ha abandonat el local durant un temps, després de la difícil gestió del confinament durant el coronavirus. Nega les acusacions i denuncia que durant les últimes setmanes s’havia fet molt complicada la gestió de l’espai per problemes d’alguns dels residents amb les drogues.

Un local reconvertit en projecte social per als sense sostre

La Casa de Cádiz és, des del novembre del 2018, un alberg autogestionat per a persones sense llar. Actualment hi viuen 24 persones. Fa poques setmanes van participar en un taller de mascaretes en solidaritat amb els sanitaris durant la crisis del coronavirus.