interior taxi

El portaveu d’Elite Taxi, Tito Álvarez, ha explicat que els taxistes han estat convocats a una taula de seguretat la setmana vinent per analitzar l’increment de robatoris i agressions als professionals del sector. La reunió encara no té data però, segons Álvarez, hi participaran els sindicats de taxistes, l’Institut Metropolità del Taxi (IMET), els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana.

Álvarez assegura que aprofitaran la trobada per tornar a reclamar que es puguin instal·lar càmeres de seguretat als vehicles. Els taxistes, de fet, han amenaçat de no donar servei a determinades zones de la ciutat, com el Raval, si no se’ls garanteix la seguretat.

Repunt de robatoris des de l’estiu

El sindicat Elite Taxi assegura que els robatoris comesos contra taxistes han augmentat des de l’estiu i que molts van acompanyats de violència. Una de les situacions més freqüents és que els lladres aprofiten quan els taxis s’aturen als semàfors per robar objectes de l’interior, com telèfons mòbils. Un dels detonants de les demandes del sector és el cas d’un taxista que va ser agredit el 7 d’octubre per un grup d’entre sis i set persones al Raval després que li robessin la cartera.