El portaveu de la plataforma Barcelona És Imparable, Gerard Esteva, ha explicat al programa ‘bàsics’ que la iniciativa que impulsa “no és un moviment anti-Colau, sinó un moviment a favor de Barcelona“. Assegura que és una “crida a la reactivació de la ciutadania i a l’optimisme“.

De fet, ha assegurat que no tot el que no funciona a la ciutat és efecte de l’equip de govern actual sinó que hi ha coses que venen d’abans i que la crisi de la covid també ha fet empitjorar la situació.

Entrevista a Gerard Esteva, portaveu de Barcelona És Imparable

Mira l’entrevista completa

Neguen que tinguin intenció d’entrar en política

Esteva també ha dit que ni ell, de manera personal, ni el moviment tenen intenció d’entrar en la política. De fet, ha assegurat que no té intenció de ser candidat de cap formació. “És un moviment purament ciutadà”, ha dit.

“Pretenem catalitzar el malestar que denuncia la grisor, l’aturada, la tristor de la ciutat“, ha explicat Esteva. Assegura que la manifestació del proper dijous pretén ser una crida per activar la societat civil i fer front a aquesta percepció que segons ell té la ciutadania de Barcelona: “Tenim un problema com a ciutat i entre tots hi hem de donar solució”.

Per ara, diu Esteva, no tenen cap objectiu més enllà de la protesta de dijous i en funció de com vagi ja es plantejaran els propers passos.