El compte d’Instagram de l’Hotel El Palace Barcelona ha estat piratejat. L’establiment ho ha denunciat a través d’una altra xarxa social, Facebook, en què explica que l’atac es va produir dissabte passat i que s’ha vist obligat a començar de zero amb el perfil nou @hotelpalacebarcelona.

Venc el compte per 200 €

El missatge que apareix com a història al perfil d’Instagram piratejat elpalacebarcelona

Les fotografies i vídeos que hi havia penjades a l’usuari elpalacebarcelona no han estat esborrades, però hi han penjat una història en què simplement hi apareix el missatge “Venc el meu perfil d’Instagram per 200 euros” sobre un fons negre.

“Un cop dur”

Els responsables de l’establiment reconeixen que “aquest és un cop dur” que “demostra la debilitat que tots tenim en el món virtual”. En el text, asseguren que el compte “hackejat” tenia una comunitat de 15.300 persones amb qui interactuaven de forma propera, habitual i activa. I rere aquest perfil hi havia tot un equip que generava contingut i idees, especialment durant la pandèmia.

instagram hackejat hotel palace
Usuari elpalacebarcelona piratejat aquest dissabte

Perfil nou

L’hotel també lamenta l’apropiació del compte, però assegura que afronta l’etapa a un nou perfil amb “enteresa, positivitat i proactivitat”. Per això demanen a seguidors, amics, proveïdors i companys de sector que els donin suport en aquesta etapa a @hotelpalacebarcelona. Enlloc no es detalla si El Palace ha fet algun pas per revertir l’apropiació indeguda del compte i recuperar l’usuari.