Aquest dilluns s’ha donat a conèixer el cas d’un taxista que va ser agredit el dia 7 d’octubre per un grup d’entre sis i set persones al Raval després que li robessin la cartera. Ho ha denunciat el portaveu de l’associació professional Elite Taxi, Tito Álvarez, al programa ‘bàsics’.

Segons ha explicat Álvarez, el taxista agredit havia aparcat a la rambla del Raval, on se li van apropar un grup de sis o set persones. Una d’aquestes li va treure el mòbil i la cartera i tot el grup es va quedar davant seu desafiant-lo. El taxista li va demanar que li tornés el mòbil i la cartera però el grup va començar-lo a colpejar. “Li van saltar a sobre i el van enviar a l’hospital”, ha explicat el portaveu. Sempre segons ha explicat Álvarez, el taxista atacat va acabar amb el braç trencat i ha hagut de ser operat per posar-li cargols.

Entrevista a Tito Álvarez, portaveu d’Elite Taxi

Escolta l’entrevista completa

Reunió amb els Mossos d’Esquadra

Álvarez denuncia que aquest no és un cas aïllat i que darrerament reben “moltes denúncies, moltes agressions i molt violentes”. Assegura que estan molt preocupats i per això aquesta setmana -dimecres o dijous- tenen previst reunir-se amb els Mossos d’Esquadra. També han demanat poder instal·lar càmeres de seguretat a l’interior dels vehicles.

Més robatoris

La notícia de l’agressió s’ha donat a conèixer aquest dilluns després que també es fessin públiques unes imatges d’aquest cap de setmana al carrer de Balmes d’un home que suposadament havia intentat sostreure el telèfon d’un taxista i que va acabar arrossegat pel vehicle. En el vídeo, es veu l’individu agafat a una finestreta del taxi, que es posa en marxa quan el taxista s’adona de les intencions del lladre.