mascareta

L’ús de la mascareta el 26 de juny deixa de ser obligatori en exteriors. Així ho va anunciar el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez. Queden, doncs, poques hores per dir “adeu” a la mascareta a Catalunya i arreu de l’estat en totes aquelles activitats a l’exterior.

L’avanç del ritme de vacunació i les bones dades econòmiques han propiciat aquesta decisió de l’executiu. Això sí, caldrà mantenir la mascareta quan s’entri a l’interior d’algun local o botiga i quan no es pugui mantenir la distància de seguretat.

Comptes les hores per anar sense mascareta pel carrer?

Si ets dels que compten les hores i els minuts que falten per treure’s la mascareta aquest dissabte, 26 de juny, t’ho posem fàcil. Només has de consultar el compte enrere que hem preparat i evita calcular quanta estona queda si ets d’aquells que fa setmanes que esperen aquest moment.

I tu, què faràs? Et trauràs la mascareta?

I a partir d’aquest dissabte, 26 de juny, ja has decidit si seràs dels que mantindran la mascareta a l’exterior? Pot ser que decideixis mantenir-la mentre no tinguis la vacuna de la covid o treure-te-la directament. Vols compartir-ho amb nosaltres?