18 39 anys cita tercera dosi vacuna covid

Des d’aquest dilluns, les persones menors de 60 anys ja poden demanar hora per rebre la quarta dosi de la vacuna de la covid, després que la Comissió de Salut Pública hi donés el vistiplau divendres passat. Principalment, hauran de sol·licitar-ho a través de La Meva Salut i Vacuna Covid. I a partir d’aquest dimarts, pacients començaran ja a rebre la vacuna. El vaccí s’administrarà als ambulatoris i també en un punt complementari que s’ha habilitat, el CUAP Casernes.

Sanitat ha informat que poden rebre la quarta dosi les persones sense factors de risc que vulguin posar-se la vacuna, ja sigui per motius administratius, de feina, viatges o convivència amb persones amb problemes de salut.

Des del 17 d’octubre ja s’administra la dosi de reforç i la vacuna de la grip als majors de 60 anys, embarassades i altres persones de risc.

Tanca el punt de vacunació de la Fira de Barcelona

Les persones que es vulguin vacunar de la quarta dosi no ho podran fer al punt de vacunació massiva situat a la Fira de Barcelona, que finalment tanca aquest dilluns. El recinte va obrir portes l’abril del 2021 i era l’espai principal per rebre el vaccí contra la covid a Catalunya. En els primers set mesos d’activitat s’hi van administrar un milió de dosis. A partir del gener del 2022 el ritme va començar a baixar, ja amb bona part de la població vacunada.