vandalitzen mural petó Messi Mbappé de Tvboy

Ni 24 hores intacte. La darrera obra de l’artista urbà Tvboy, un petó a la boca entre els jugadors Leo Messi i Kylian Mbappé, ha aparegut vandalitzada aquest diumenge, l’endemà mateix que aparegués a l’avinguda Diagonal. Les cares dels dos futbolistes han aparegut pintades amb gris, per tant, el petó ja no és visible. També han tapat els braçals amb el missatge “One Love” en suport del col·lectiu LGTBIQ+

vandalitzen mural petó Messi Mbappé de Tvboy

Messi i Mbappé són dos dels jugadors estrella de les seleccions argentina i francesa, que aquest diumenge es disputen la final del Mundial de Qatar.

vandalitzen mural petó Messi Mbappé de Tvboy

El mural de Raffaela Carra, també vandalitzat

No és la primera vegada que vandalitzen una obra del grafiter. De fet, en aquest mateix punt, la Diagonal amb el passeig de Gràcia van fer una pintada nazi a un mural homenatge a Raffaella Carrà. Un any abans Tvboy també va pintar la cantant italiana després de la seva mort i també hi van haver pintades homòfobes.

Els grafits de l’artista Tvboy són habituals als carrers de Barcelona. També ha pintat Messi en altres ocasions. La darrera, quan va deixar el Barça. Tvboy el va pintar en un quadre elèctric al passeig de Gràcia caracteritzat com a Che Guevara.