Màxima expectació de la comunitat argentina davant la final del Mundial de Qatar, que se celebra aquesta tarda. Des de les 9 del matí alguns aficionats feien cua a bars com el de L’Ovella Negra. A les 11 h han penjat el cartell de complet i ja al migdia han començat a enviar els clients a altres locals de la zona, que també s’han anat omplint d’aficionats de l’albiceleste.

Les discoteques del Front Marítim, plenes

Aquest diumenge, els locals d’oci nocturn del Front Marítim també són un punt de trobada dels seguidors de la selecció capitanejada per Leo Messi. Moltes discoteques han habilitat pantalles per seguir la final. A unes hores del partit també han omplert l’aforament. És el cas de la discoteca Latin Palace, que fa tres dies que va exhaurir les entrades.

“Les bleus”, també a L’Ovella Negra

L’afició francesa —”les bleus”— també té ganes de viure la final del Mundial i ha sortit als bars de la ciutat per gaudir del joc de la seva selecció a partir de les 16 h. Un dels punts de trobada és L’Ovella Negra, que ha reservat un espai per als francesos. L’afició està separada de l’argentina.