Celebració multitudinària a Barcelona. Segons la Guàrdia Urbana, 14.000 persones s’han concentrat a l’Arc de Triomf per compartir l’alegria per la victòria de l’Argentina a la final del Mundial de Qatar. Els aficionats albicelestes tenien ganes de festa des de primera hora del matí. A les 9 h milers de seguidors ja feien cua en alguns bars de la ciutat per veure el partit.

Eufòria per la victòria albiceleste

Després d’un partit d’infart, amb penals inclosos, l’afició de l’Argentina ha tenyit l’Arc de Triomf amb banderes i samarretes blanc-i-blaves. La celebració ha estat en tot moment pacífica i no s’han registrat incidents. Tot això, la Guàrdia Urbana ha acordonat la zona i ha establert un perímetre de seguretat per garantir que la celebració no afecta el trànsit rodat.

Crits de “Messi, Messi”

Entre els milers d’assistents que han volgut participar en la festa i compartir l’alegria de la victòria, també molts culers que admiren l’exjugador del Barça, Leo Messi. El futbolista ha estat decisiu en el triomf de la selecció argentina en aquesta Copa Mundial i el seu nom ha estat el més repetit entre els clams i càntics de celebració.